Vi har över 30 års erfarenhet

Måleritjänster

Vi hjälper dig med allt inom måleri, tapetsering, entreprenad och plåtmålning. Vi tar uppdrag över hela Västsverige.

Invändigt måleri

Vi utför alla våra målningsuppdrag med största noggrannhet. Från målning av dörrkarmar, fönsterbågar och element- till reflexfria tak, nygipsade väggar och fondpartier. Även betsning och lasyrmålning är arbetsuppgifter vi gärna tar oss an.

Utvändigt målar vi trä-, puts- och plåtfasader, fönster och dörrar. Vi följer produktutvecklingen av färg och rådfrågar ständigt leverantörernas experter för bästa resultat. Fönster renoverar vi på plats genom att skrapa, kitta om och färdigstryka med vattenlöslig fönsterfärg.
Läs mer om målning inomhus

Utvändigt måleri

Det är många saker som måste göras inför ett målningsarbete utomhus. Bland annat ska gammal färg skrapas bort, skadat trä måste eventuellt bytas ut och det ska slipas och grundmålas. 

Vi på Favorit måleri har många års erfarenhet av målning både inomhus och utomhus och arbetar rutinerat, effektivt och noggrant. Kanske behöver du endast hjälp med dörrar och fönster? Eller är det hela fasaden som ska målas om? Oavsett vad du behöver göra kan vi garanterat hjälpa till.

Tapetsering

Är man ute efter en snabb, stilren och effektfull förändring så är tapetsering ett mycket lönsamt val. Målade väggar har givetvis sina alldeles egna fördelar, men med en tapet blir intrycket betydligt mycket mjukare och möjligheterna är betydligt många fler. Byt färg eller sätt en helt ny stil och karaktär på rummet med hjälp från en mönstertapet. Eller varför inte satsa på en intresseväckande fondvägg som sätter stämning och drar blickarna till sig?

Plåtmålning som lyfter Göteborg

Favorit Måleri har möjligheten att erbjuda takmålning med 10 års garanti. Då taket är husets mest utsatta del är det viktigt att färg och utförande håller god kvalitet. Vackra tak förgyller dessutom en fastighet så för oss är kombinationen av det estetiska och funktionella viktigt för att du ska få ett tak som som bibehålls under en lång tid. För att få ett så bra resultat som möjligt använder vi oss av Noxyde när vi arbetar.

Epoxigolv

Epoxigolv är gjort av en härdplast och lämpar sig bra i lokaler där man behöver ett slitstarkt golv som står emot nötning, kemiska angrepp och termisk chock. Med epoxi blir golvet enkelt att underhålla och det går att anpassa både i färg och grad av halkskydd.

Vi kan antingen lägga en slät beläggning som resulterar i en blank yta alternativt en sandad beläggning som ger ett bra halkskydd. Den här typen av golv lämpar sig särskilt bra i industrilokaler &restaurangkök.

Klottersanering

Vi är certifierade i klottersanering och höga tryck. Vid val av produkter är det mycket att ta hänsyn till – miljö, effektivitet, att produkterna är rätt för den förorening som skall avlägsnas och att produkten är lämplig att använda på det underlag som skall rengöras.
Då det gäller miljö så är våra produkter godkända av Sunda Hus.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.