MÅLA OM INOMHUS

Invändigt måleri

Att måla om är ett enkelt sätt att skapa en förändring hemma. Låt våra erfarna och noggranna yrkesmålare utföra arbetet så får du snabbt ett perfekt resultat.

Inomhusmålning

Genom att anlita en professionell målerifirma slipper du huvudvärken som ett renoveringsprojekt på hemmaplan kan medföra.

Vi utför målningsuppdrag i Göteborg med omnejd, alltid med största noggrannhet. Vi målar allt ifrån väggar och tak till dörrar, fönster, element, köksluckor och snickerier. Inget projekt är för litet eller för stort. Tapetsering, betsning och lasyrmålning är andra arbetsuppgifter vi gärna tar oss an. Har du frågor om olika kulörer, färgsättning och glansvärden? 

Rådfråga oss gärna! Vi sätter alltid kunden främst och lämnar därför en 100% Nöjd-kund-garanti på alla tjänster vi utför. Att måla om hemma känns för många både svårt och tidskrävande – låt en kunnig expert göra jobbet!

Måla väggar inomhus

När du anlitar våra duktiga yrkesmålare tar vi hand om hela målningsprojektet. Om du har en gammal tapet som behöver rivas bort, börjar vi där. Förarbetet är otroligt viktigt, vi tvättar väggarna noggrant med målartvätt för att avlägsna fett och smuts. Därefter spacklar vi där det behövs och slipar ytan så att underlaget blir jämnt. När underarbetet är klart ser vi till att täcka golv och lister innan det är dags att börja måla.

  • Tvätta väggar
  • Spackla
  • Slipa
  • Täcka golv, lister, möbler
  • Maskera med maskeringstejp

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.