SANERA KLOTTER

Klottersanering

Klotter och graffiti förstör många fasader omkring oss. Våra certifierade klottersanerare tar effektivt bort klotter i Göteborg och dess kranskommuner.

Certifierade klottersanerare

Husfasader, tunnlar, viadukter och hissar är vanliga områden som utsätts för klotter och graffiti. Många upplever dessa platser som otrygga och klotter bidrar till den känslan. För att bekämpa skadegörelsen krävs en effektiv insats och det är där våra experter kommer in i bilden. 

Vi är certifierade i klottersanering och höga tryck. Vi har olika metoder för att ta bort klottret och hur vi går tillväga beror på vilken färg som använts och vilket underlag som klottret sitter på. Produkterna vi använder är miljövänliga och godkända av Sunda hus.

Ta bort Klotter

När vi arbetar med klottersanering är vårt mål att återställa den yta som är nedklottrad till sitt ursprungliga utseende och skick. I vissa fall kan det räcka att rengöra den vandaliserade ytan med svamp.

Vanligtvis använder vi oss av högtrycksspolning samt blästring beroende på underlaget som är nedklottrat. Om klottret har trängt ned i färgen på en målad yta kan väggen behöva målas om efter att vi mattat ned klottret så att det inte ska lysa igenom färgen.

Vi arbetar enbart med miljöklassade kemikalier som är garanterat ofarliga för människor och natur.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.