MÅLA PLÅTTAK

Plåtmålning

Ett vackert tak förgyller fastigheten. Vi har lång erfarenhet av takmålning i Göteborg och erbjuder 10 års garanti på utförda arbeten.

Renovering av plåttak

Husets mest utsatta del är taket. Från stekande sol till hagel och kraftigt oväder, ett tak ska klara hårda påfrestningar i form av hastiga temperaturväxlingar. Det är därmed otroligt viktigt att taket omhändertas och att rätt produkter används som håller hög kvalitet och tål en hög belastning. 

Favorit Måleri använder Noxyde som är en rostskyddande och tätande färg vilket ger ett optimalt skydd vid renovering av plåttak. Vi har målat om plåttak, plåtfasader och tunnplåtskonstruktioner i Göteborg med omnejd i över 30 år. 

När du anlitar oss erbjuder vi 100 % kundnöjdhet och 10 års garanti.

Målning av plåt

På grund av den hårda påfrestningen som tak utsätts för är det inte ovanligt att takfärgen vittrar sönder och bryts ned. 

När vi utför plåtmålningsuppdrag använder vi oss av den unika produkten Noxyde som har en tätande och permanent skyddande funktion. Resultatet ger ett långsiktigt skydd och den underliggande plåten bevaras. Vidhäftningen är mycket bra och gör att färgen lämpar sig väl på underlag som metall, stål, järn, plåt, aluminium, koppar och flera andra metaller. Noxyde är vattenburen och extremt elastisk vilket leder till att den inte spricker, flagnar eller krackelerar. Innehållet av det aktiva rostskyddspigmentet zinkfosfat medför högsta klass av korrosionsskydd. Få ett tak som bevarar färgen och har optimal hållbarhet.

Kontakta våra kunniga yrkesmålare för en kostnadsfri konsultation redan idag.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.