TAPETSERA OM HEMMA

Tapetsering

Ett effektfullt sätt att förändra sitt hem på är att tapetsera. Vi har lång erfarenhet av inomhusrenovering och tapetserar dina väggar snabbt och smidigt.

Tapetsering

När det kommer till tapetsering är möjligheterna oändliga. Välj mellan fototapet, enfärgade, mönstrade, klassiska eller moderna tapeter. Byt färg eller ändra stil och låt rummet få en helt ny karaktär. Tapetsera om flera rum samtidigt när du ändå är igång, låt en intresseväckande fondvägg som drar blickarna till sig pryda en av väggarna i vissa rum.

Vi tapetserar hos dig som bor i Göteborg och i hela västra Sverige. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Hjälp att tapetsera

Liksom vid målning krävs ett bra underarbete när det är dags att tapetsera. Beroende på hur underlaget ser ut kan du behöva riva bort gammal tapet, spackla, slipa och tvätta. Om det är flera lager gamla tapeter på väggarna, kan de behöva rivas bort. Om väggen är ojämn och innehåller många fula små hål efter upphängda tavlor och hyllor krävs ett gediget spacklingsarbete. Kan du tapetsera direkt på väggen måste den tvättas och torka först. Smuts och fett sätter sig på väggarna och om du missar att tvätta dem får tapetklistret svårt att fästa ordentligt. Det leder till att tapeterna bubblar sig och i värsta fall faller av. 

Våra experter kan allt om hur du tapetserar snabbt och smidigt, de ser till att skarvarna blir perfekta och mönsteranpassningen exakt.

  • Spackla
  • Slipa
  • Målartvätta
  • Tapetsera
  • Mönsteranpassa

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.