MÅLA OM UTOMHUS

Utvändigt måleri

Att måla om huset kan kännas överväldigande och är ofta ett stort projekt som många drar sig för då man vet hur mycket arbete som krävs. Anlita en yrkesskicklig målerifirma så får du ett noggrant och effektivt resultat.

Utomhusmålning

Det är mycket att tänka på inför ett målningsarbete utomhus. Har man inte rätt kunskap eller verktyg, eller framförallt tid, så är det skönt att leja bort arbetet med att måla huset. Det är ett tidskrävande projekt men när våra rutinerade målare utför arbetet kommer du att bli förvånad över hur snabbt och lätt det går.

Vi har över 30 års erfarenhet av måleritjänster i Göteborg och hela Västsverige. Både hus med trä- och putsfasad behöver underhåll och ny färg emellanåt. Oavsett om det är hela fasaden som behöver målas om, eller endast fönster och dörrar så kan vi hjälpa till. Inget arbete är för stort eller smått. 

Vi finns också till ditt förfogande om du önskar tips och råd inför målningsarbetet. Kontakta oss idag så är du ett steg närmare ett nymålat hus!

Måla om huset

Innan ommålningen kan påbörjas krävs en hel del förarbete. När du anlitar Favorit Måleri behöver du inte oroa dig för detta. Vi tar hand om hela projektet, från början till slut.

I vissa fall behöver skadat och murket trä bytas ut, gammal färg ska skrapas bort och hela fasaden behöver slipas och grundmålas. Slarvar man med grundjobbet blir resultatet därefter. Ett bra utfört förarbete är a och o när det kommer till träfasad. 

Vi har många års erfarenhet och ännu fler nöjda kunder, vi vet vad som krävs för ett lyckat resultat.

  • Byta ut skadat trä
  • Skrapa
  • Slipa
  • Grundmåla

Test av utomhusfärger

Folksam har genomfört ett färgtest av utomhusfärger där funktion, miljö och hälsa testas. Bara 4 av 46 testade färger klarar samtliga krav och får benämningen Bra val. Övriga färger klarar inte av miljö och hälsokriterierna. Läs hela testet här.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation

Vi är stolta att samarbeta med ledande leverantörer.

Vårt material kommer från trygga aktörer på den svenska marknaden med mångfaldig erfarenhet.